En vecka och en dag i Härnösand

Nu har jag varit hemma (eller ja, i Härnösand, vet inte vad jag ska kalla hemma, Simeå eller Härnösand, haha!) i en vecka och en dag. Känner mig lite småless på det, men har inte hunnit träffa alla kompisar eftersom många är bortresta och det finns de som jag vill träffa flera gånger och saker som jag vill göra! Dock finns det inte så värst mycket att göra i Härnösand..
Sanna och jag funderar på att testa något nytt och gå på vattengympa, vad tror ni om det?;)

Julen var toppen, men alldeles för snabb, kändes som att jag längtat i en evighet och att den var över på tre minuter?
Dagen började med julfrukost på ridskolan, sedan julspel i kyrkan, gick en promenad med mamma och Evas häst Cayenne som mamma haft hand om i några dagar. Sedan duschade jag, såg på Kalle, bytte julklapp med Sanna (fick jättesöta knästrumpor och lite nagelgrejer), åt middag, bytte med familjen och såg på vå filmer Och åt MASSOR av julgodis, helt sjukt hur mycket jag kan stoppa i mig alltså..!!
Fick jättemycket fina grejer som tillexempel en parfym, vita benskydd, transportskydd, leggins, bodybutter, plattång, vågtång mm. Men den största överraskningen var nog sadeöskåpet, blev jätteglad och chockad. Tack så jättemycket mamma och pappa (vet att mamma kommer läsa det här) :D

Idag har jag först hjälpt mamma lite när hon red Harald, men sedan blev jag så sugen på att testa honom så vi bytte. Jättegullig och trevlig häst!
På kvällen mötte jag upp Max på donken och sedan satt vi där ett tag innan vi gick hem till mig och såg på film. Jättemysigt och skitkul att träffa honom igen!

I morgon ska jag ta hål i öronen, en annan sak som jag fick i julklapp. Är inte så nervös än, men som alltid med mig kommer det väl komma en timma innan eller så..

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och se på min favoritfilm när jag var yngre (och fortfarande gillar), hundhotellet!



tips

Tänkte bara tipsa om det här jättebra erbjudandet från gratismode.se. Det bygger på att man samlar poäng som man sedan växlar in till trisslotter, biobeiljetter eller presentkort som är värda upp till 1000 kr!
Det mesta man kan göra för att samla poäng är helt gratis, så bli medlem!:D
bild
Klicka på bilden för att komma till sidan och registrera dig!

Long time agow..

Nu var det väldigt, väldigt länge sedan jag uppdaterade.. Men jag har faktiskt en mycket bra anledning till detta och det är helt enkelt så att mitt internet inte har fungerat.
Min kära dator har inte velat koppla upp sig och därför har uppdateringarna fått vänta tills jag kommit hem och nu är jag hemma!
Kom hem igår eftermiddag, mamma kom ner till Simeå på fredagen och kollade när jag red för Sonny, på lördagen red jag Bonfighter och sedan åkte vi hem.

Kan väl dra en snabb summering av vad som hänt sen sist:
Det funkar jättebra på Orbaden, det är jätteroligt och jag har fått fast praktikplats där nu, känns jätteskönt!
Mycket lyxigt är det också att jag får äta av deras fantastisa lunchbuffé ons-fre ;)
Kilian har aldrig gått så bra som han gjort nu på sistonde, därför känns det extra tungt att han kommer få vila nu i tre veckor..
Förhoppningsvis är han lika fin när vi sätter igång igen när jag kommer hem från jullovet och jag hoppas att vi kommer kunna rida på clinicen för Sussie Rudholm som kommer vara på Färsta den 25 januari.
Lite roligt att jag blev tillfrågad av Sussie att rida FEI då jag inte ens ridit LA på 60 %, så om jag är med kommer jag förmodligen rida LB.. Men kul att bli tillfrågad iaf! :D
Om jag är med eller inte beror på om Sigrid åker eller inte, lite långt för mamma att åka fram och tillbaka annars..!

Var ju på Globen för tre veckor sedan, det var lika kul som alltid!
Fick mycket inspiration av Ankys clinic, jättekul att se och många bra tips!

Nu ska vi åka till Birsta och inhandla de sista julklapparna=)

RSS 2.0