Duktiga, lugna Kilian <3

Jag, Amanda och Johanna skrittade ju ut och lilla Kilian fick gå först hela vägen eftersom de stora hästarna inte vågade.. ;) Det första som händer när vi kommer ut på vägen är att vi möter en motorcykel och Kilian brukar vara jätterädd för dem, men Ernst och Delores fick ställa sig mot vägen och då gick det jättebra! Tjugo meter senare kommer det en till!!!!! Vi gör på samma sätt och det går bra.

När vi skrittat den lilla rundan i skogen och vänt tillbaka på vägen så kommer typ tjugo cykilister i full fart och Amandas häst är livrädd för cyklister! Vi gör på samma sätt som med Kilian och cyklisterna var jättegulliga och pratade med hästarna och bromsade så mycket de kunde, så allt gick bra!
Några minuter senare kommer ett nytt gäng och vi gör likadant igen och hinner inte gå många steg innan motorcykeln vi mötte första gången kommer tillbaka..
Sedan, när vi nästan är framme och ska svänga in på en grusväg, kommer yttligare en motorcykel!! Kilian tog det med ro, jag tror att han var ganska trött i huvudet vid det laget.. ;)

Amanda sa att hon aldrig någonsin mött en motorcykel på vägen och idag mötte vi fyra!!
Aja, lite tur hade vi i alla fall eftersom precis när vi svängt in på grusvägen kom bussen och ännu fler cyklister.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0